Pagina's

dinsdag 5 april 2011

tafeltje bekleed...
Vandaag heb ik een tafeltje bekleed. Als je nou denkt, ooh dat doe je toch even. Nou, mooi niet... Maar goed, het is klaar en het is naar mijn zin, althans, ik zie nu dat het strikje een beetje te groot is. Dus...dat moet weer even anders...
Hè bah, ik ben soms heel lastig voor mezelf...

13 opmerkingen:

marga zei

un ambiente muy cálido, transmite paz

te felicito

Margot Ensink zei

Dat herken ik! Ik heb besloten dat er geen "even" bstaat in de miniatuur wereld, alles moet minstens 1 x overgedaan, uit elkaar gehaald of een ander kleurtje, en als je dan eindelijk tevreden bent en je maakt er een foto van: dan zie je weeeer iets wat eigenlijk anders moet...pffff :)

Maribel zei

Ha quedado muy elegante.

monique zei

Hahaha heel herkenbaar. Je ziet pas 'echt' of het goed is op de foto. Maar..... het ziet er mooi uit!!!

Pedrete zei

¡Hola Heleni! La mesa es preciosa, pero yo probaría a quitarle la lazada, quizás así quede más elegante. ¡¡¡Un besote enorme!!!

Eva zei

La mesa es muy fina y elegante, me ha gustado mucho, pero no he podido apartar la vista de la ropa de su cama ¡es extraordinaria!. Un saludo, Eva

Nina in Germany zei

Super,super,super!!!
Nina

Jollie zei

Ik ben ook zo'n pietlut dat is soms inderdaad erg vervelend :(
Maar ik vind je tafel met het kleedje echt prachtig!!! (maar ik zelf zou ook het strikje nog veranderen hoor hi hi)

Liefs Jollie

Flora zei

Beautiful table dressed: it's perfect for the bedroom, so romantic and feminine ...
I hope that soon you can also add a box of chocolates :-)
Mini Hugs, Flora

Mieke zei

Wat is het een schattig tafeltje geworden, heel elegant !!

Groetjes Mieke

miniacollection zei

Your table is beautiful.
Geneviève

Ingrid zei

Het tafeltje is heel mooi geworden, prachtig gebloemd stofje ook. Ja het strikje mag wat kleiner maar dat is een detail. Die stofjes vlot laten doorhangen is echt niet zo simpel maar het is je aardig gelukt.ook ik maak steeds foto's om te kijken of alles in orde is. Gek dat die lens zoveel meer ziet dan onze eigen ogen. Weer een pracht stukje bij Heleni :-))
groetjes Ingrid

maria zei

Bedankt voor de lieve woorden op mijn blog, er waren toen ik mijn Give-Away had ook zoveel Give-Aways tegelijkertijd.Je tafelkleedje is erg leuk geworden, ik weet het,het lijkt zo makkelijk maar het is nog best lastig om de stof goed vallend te krijgen...de strik mag inderdaad wel iets kleiner maar dat is gewoon een kwestie van de uiteinden iets aantrekken(als je begrijpt wat ik bedoel)Het is een erg mooi en romantisch geheel zo met dat bed of die chaise-longe.
Liefs
Maria

Related Posts with Thumbnails